Notícies

Titular notícies

Comença el treball del Tàndem LAB 2017

Divendres 26 Maig 2017

1ª sessió de treball del Tàndem LAB al 2017


El passat 23 de maig va tenir lloc, al Palau Macaya de Barcelona, la primera sessió del Tàndem LAB 2017.

Aquest any, en el marc de l’Any Internacional del Turisme Sostenible declarat per part de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), s’ha creat el grup de treball sobre el Turisme sostenible a la natura: com generar oportunitats de negoci contribuint a la conservació de la biodiversitat.

Aquesta nova experiència Tàndem LAB està formada per un grup reduït de persones que provenen d’entorns professionals i disciplines diferents que durant 2 sessions reflexionaran sobre el Turisme sostenible a la natura per tal de crear coneixement i proposar oportunitats i solucions als reptes que se’ls plantegen. Aquest espai intenta estimular iniciatives que afavoreixin la creació de nous mercats, l’eco innovació i l’increment del valor social de productes i/o serveis en aquest camp.

A la primera sessió de treball, com a introducció prèvia al treball de grup, es va fer posar sobre la taula tota la informació existent en relació al turisme sostenible a la natura, es van definir els reptes que tenim i es van plantejar els objectius i el pla de treball de les sessions. En aquesta jornada ja es va començar a treballar en els 4 reptes escollits com a prioritaris per totes les parts interessades assistents en el marc d'una dinàmica creada per aquestes sessions.

Si vols conèixer tota la informació sobre el projecte Tàndem visita www.tandem.cat

Recull fotogràfic

 


 

 

 

 


Organitzen: 
  

Amb el suport:


Més sobre...: tandem lab , tandem , club emas , marketplace , emas
Comentaris
Post your comment
Últimes Notícies

Comparteix