Residu va, recurs ve

RESIDU VA, RECURS VE, és un recapte de materials per part de les empreses que normalment es descarten com a residus però que de fet es poden reutilitzar i, per tant, es poden destinar als projectes de les entitats socials, ambientals, culturals i esportives, a les escoles i a d’altres organitzacions de l’àmbit de l’educació així com també a col·lectius de dissenyadors i artistes.

El projectre al 2019 es va desenvolupar amb materials que van estar exposats i disponibles per a tots els beneficiaris interessats durant una jornada, en forma de "outlet" de materials i es van poder retirar gratuïtament prèvia inscripció. La inscripció prèvia va garantir la recollida de dades i indicadors de la gestió dels materials i, a més, va permetre facilitar els contactes per a poder seguir obtenint aquests tipus de materials en el futur.

El projecte està obert a qualsevol empresa i organització que tingui materials en bon estat que puguin ser reutilitzats. La inicitaiva no accepta materials que puguessin constituir un perill per a les persones o el medi ambient.

En la jornada 2019, celebrada el dia 10 d'octubre a les instal·lacions de Palo Alto a Barcelona, les entitats beneficiaries podien retirar els materials de forma gratuïta, signaven un document en el qual s’indicaven els materials retirats i es comprometien a fer un ús responsable dels mateixos. Les empreses participants rebien un document en el que s’indicava la quantitat total i la tipologia de materials cedits i els diversos beneficiaris.

Recull Fotogràfic
Organitzat pel:


Amb la col·laboració:
Amb el suport:
 

Comparteix