Notícies

Titular notícies

Obertes les noves subvencions per a implantació i renovació d'EMAS

Dijous 20 Maig 2021

Subvencions pels EMAS

Avui s’ha publicat la RESOLUCIÓ TES/1500/2021, de 12 de maig, per la qual es convoquen les subvencions per a la implantació de sistemes voluntaris de gestió ambiental, respecte de la implantació i la renovació del sistema previst en el Reglament EMAS, per a l'any 2021. 

DESCARREGAR RESOLUCIÓ 

Important! D'acord amb la convocatòria, es podran acollir les organitzacions que hagin implantat i verificat, per primera vegada, o renovat el seu sistema de gestió ambiental EMAS, durant el període comprès entre dia següent al dia de tancament del termini de presentació de sol·licituds de l’anterior convocatòria (21 de juliol de 2020) i el dia en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds de la present convocatòria (21 de juny de 2021). Això vol dir que es poden acollir a la convocatòria aquelles organitzacions que la seva Declaració Ambiental, corresponent a l’auditoria de la primera implantació o de renovació de l'EMAS, hagi estat validada per l’entitat de verificació i porti una data que estigui compresa entre el 21 de juliol de 2020 i el 21 de juny de 2021 (data en que finalitza el període de sol·licitud de l’ajut) 
 
No es poden acollir a la subvenció les organitzacions que hagin validat la declaració Ambiental durant les auditories de seguiment de l'EMAS.
 
La sol·licitud de l’ajut es podrà fer a través d’aquest ENLLAÇ a partir de demà, 21 de maig de 2021. El termini per presentar les sol·licituds és des del 21 de maig fins el 21 de juny de 2021, inclòs.
 
Per tal d’aclarir dubtes per a la presentació dels ajuts, el Departarment està organitzant una sessió pràctica on s'explicarà com omplir el formulari de sol·licitud i com fer la tramitació. En el moment que el Club en tingui constància de la data d'aquesta sessió us ho comunicarem.

Des del Club us encoratgem a aprofitar aquest ajut!

 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix