Notícies

Titular notícies

Disponibles pels socis els nous pòsters de sensibilització de dies temàtics

Dimarts 14 Abril 2020

Pòsters de sensibilització de dies temàtics creats en exclusiva pels associats del Club EMAS

 

A partir d'aquest mes d'Abril els socis del Club EMAS poden disposar d'uns pòsters de sensibilització dels dies temàtics de l'any que poden utilitzar en les seves tasques diàries de sensibilització en relació a EMAS o a qualsevol altre gestió ambiental o d'altres. Aquests pòsters són creació exclusiva del Club EMAS pels seus associats i s'inicien amb el pòster d'Abril de sensibilització sobre el soroll. Cada mes estaràn a disposició del soci en l'apartat del soci del web del club EMAS www.clubemas.cat el corresponent pòster temàtic. Les properes propostes seran, entre d'altres: 
 
  • Maig-Reciclatge
  • Juny-Medi Ambient
  • Juliol-Sense boses
Fes-te'n soci per gaudir d'aquest i d'altres serveis exclusius. Tota la informació

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix