Notícies

Titular notícies

Important! Subvenció pels EMAS

Dilluns 3 Juny 2019

Oberta convoactòria subvenció pels EMAS

Divendres, 31 de maig, es va publicar la RESOLUCIÓ TES/1465/2019, de 17 de maig, per la qual es convoquen les subvencions per a la implantació de sistemes voluntaris de gestió ambiental, respecte de la implantació i la renovació del sistema previst en el Reglament EMAS, per a l’any 2019.  ACCÉS AL DOCUMENT

Es podran acollir les empreses que hagin implantat o renovat el seu sistema de gestió ambiental EMAS des del 12 de juny de 2018 fins l’1 de juliol de 2019 (data en que finalitza el període de sol·licitud de l’ajut).
 
La sol·licitud de l’ajut es pot fer a través d’aquest ENLLAÇ.

 El termini per presentar les sol·licituds és des de l’1 de juny fins l’1 de juliol, inclòs.
 
Aquest tràmit és electrònic en la seva totalitat com l’any passat, pel que no s’acceptaran sol·licituds en format paper. Si no disposeu de signatura electrònica us podeu informar de quins certificats són vàlids a través d'aquest ENLLAÇ
 
Us recomanem que us llegiu bé el formulari i ompliu totes les declaracions responsables que us pertoquin en funció de si sou empresa, fundació o ens local.

 

Més, sobre...: subvencions , emas , club emas , dtes
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix