Notícies

Titular notícies

Assemblea General Ordinària 2015

Divendres 12 Juny 2015

L'Assemblea General Ordinària del Club EMAS va tenir lloc el passat 11 de juny del 2015 on els socis del Club van conèixer les activitats realitzades al 2014 i les futures accions a realitzar al 2015 i anys posteriors. 

Ahir va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària del Club EMAS on abans de la mateixa va tenir lloc la ponència a càrrec de la Sra. Mariona Coll Raich, Unitat d’Indústria i Transport, Institut Català d’Energia (ICAEN) sobre els nous requisits derivats de la transposició de la Directiva 27/2012/UE relativa a l’eficiència energètica
També es va aprofitar per presentar als socis del Club EMAS el nou video de difusió d'EMAS fet per la Comissió Europea. El Club EMAS està treballant per traduir aquest audiovisual al català i castellà.

Vols veure'l? 
 

Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix