Notícies

Titular notícies

Nova regulació ambiental aprovada

Dilluns 16 Juliol 2018

Nou Decret aprovat sobre intervenció ambiental atmosfèrica S'ha aprovat el decret sobre el règim d’intervenció ambiental atmosfèrica dels establiments on es desenvolupin activitats potencialment contaminants de l’atmosfera.

Aquest Decret adapta les obligacions que en matèria de contaminació atmosfèrica estableixen la Llei 34/2007 i el Reial decret 100/2011 a la realitat de Catalunya. En aquest decret s’ha establert un règim d’intervenció administrativa per a les activitats potencialment contaminants de l’atmosfera de manera que d’una banda no hagi duplicitats en cap tramitació i de l’altra sense generar càrregues innecessàries.

Tota la informació
 

Més, sobre...: decret , legislació , emas , club , emas , generalitat
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix