Notícies

Titular notícies

Presenta el teu projecte al Marketplace 2018

Dijous 12 Juliol 2018

Marketplace 2018


El proper 17 d’octubre tindrà lloc el Marketplace Ambiental d'aquest any 2018 al Centre Cultural El Born de Barcelona.

Aquest any, el Marketplace i els Premis EMAS Catalunya 2018 compartiran espais i activitats amb l’objectiu que les empreses participants als Premis EMAS coneguin les experiències de col·laboració en Tàndem i els projectes de les entitats.
Els assistents i les empreses podràn veure experiències d'èxit al llarg de la primera part de la jornada (Marketplace) per desprès poder gaudir de la cerimònia de lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2018 on es premiaràn les millors inicitaives ambientals de les organitzacions EMAS. 
Les empreses poden participar assitint a aquest Marketplace i fent networking amb la resta d'entitats i actors que presentaran les seves iniciatives. I, per tal de visualitzar les activitats de les entitats, aquest any es pot participar de la següent manera:
  • PRESENTACIÓ D’UN PROJECTE A LA SESSIÓ PLENÀRIA I ALS PUNTS D’INFORMACIÓ: Els projectes de les entitats que siguin seleccionats, tindran l’oportunitat d’explicar-los en sessió plenària. Les mateixes entitats disposaren d’un estand per donar informació als interessats durant tot el matí. Aquests punts d’informació disposaran d’un plafó amb la informació del projecte i de l’entitat. Al finalitzar la jornada l’entitat es podrà quedar amb el plafó del seu projecte. Per participar-hi les entitats han d’enviar la fitxa de presentació de projectes que us trametem en aquest enllaç abans del 20 de juliol al correu info@tandem.cat  Posteriorment les entitats que resultin seleccionades abans de finals de juliol ens hauran de fer arribar la informació que es relaciona tot seguit (Logotip de l’entitat en alta resolució, 4 imatges del projecte en alta resolució i text (1 frase) per al plafó.
  • EXPOSANT UN PRODUCTE DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI: Al Marketplace es disposarà d’un zona de degustació i venda de productes de custòdia del territori. És una oportunitat per donar a conèixer tant els productes com els projectes de les entitats que hi ha al darrera. Les entitats que estiguin interessades a participar-hi, han d’enviar un correu a info@tandem.cat manifestant l’interès abans del 20 de juliol. L’organització es posarà en contacte amb elles posteriorment per donar més detalls d’aquesta formula de participació.
  • PRESENTANT CANDIDATURA ALS PREMIS EMAS: Els Premis EMAS estan adreçats a les empreses i altres organitzacions registrades en EMAS, però aquest any, hi ha una categoria específica oberta a entitats i empreses, encara que no siguin EMAS, és el premi al millor projecte en Tàndem. En  aquesta categoria es  premiarà el millor projecte de col·laboració en matèria de medi ambient que s’hagi portat a terme de manera conjunta entre una organització i una o més  entitats/organitzacions. L’objectiu d’aquesta cooperació ha d’incorporar beneficis adreçats tant a l’organització o empresa com al partner del tercer sector. El termini per a presentar les candidatures és el 20 de setembre. Es pot accedir a les bases d'aquest premis en aquest enllaç
 Ja pots inscriure't per poder assistir en aquest formulari

Us animem a participar-hi.

Organitzat pel:
       

Amb el suport:


 

Més, sobre...: premis emas , marketplace , club , emas , emas , tandem , tandem lab
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies

Comparteix